Lingerie

Ook bij ons kunt u terecht voor uw zwangerschapslingerie. Wij bieden verschillende stijlen aan waaronder: zwangerschapsbh’s, voedingsbh’s en zwangerschapsslips. Het voornaamste verschil tussen gewone lingerie en zwangerschapslingerie is comfort. De zwangerschapslingerie die wij aanbieden beschikken voornamelijk over een flex-beugel of zijn geheel beugelvrij, maar bieden wel de gewenste ondersteuning. Daarnaast bieden wij ook voedingsbh’s aan, door de handige clips zijn vele bh's geschikt voor borstvoeding. Indien de bh geschikt is voor borstvoeding dan zal dat vermeld staan in de product omschrijving. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in grote bh maten. U kunt dus ook bij ons terecht voor zwangerschapsbh’s en voedingsbh’s in grote maten (t/m cupmaat M). 

Soms wordt er weleens de vraag gesteld: Wanneer kan ik het beste een voedingsbh kopen?

Ons antwoord daarop is: Dat is geheel uw eigen voorkeur. U kunt ervoor kiezen om deze al tijdens het eerste trimester aan te schaffen omdat u er dan later niet bij stil hoeft te staan en daarnaast verschilt het niet veel van de reguliere bh (alleen de voedingsclips). Maar u kunt ook wachten totdat u verder in uw zwangerschap gevorderd bent of na de zwangerschap. Wij willen wel benadrukken dat al de lingerie dat wij aanbieden niet zo zeer bedoeld is om alleen te dragen tijdens of na de zwangerschap. U kunt het ook zeker dragen indien u niet zwanger bent maar de bh simpelweg mooi vindt.

Regelmatig wordt het huidige assortiment aangevuld en zullen er nieuwe stijlen bijkomen. 

Stijlvol, comfortabel en tijdloos, dat is de zwangerschapslingerie die wij aanbieden. Daarnaast is het geschikt om op elk moment te dragen, dus zowel voor-, tijdens- als na de zwangerschap. Indien u een vraag heeft en/of een persoonlijke aanvraag m.b.t. een zwangerschapsbh of voedingsbh in een gewenste maat, neem dan even contact met ons op via info@bumpstyle.nl.

Shop nu de nieuwste collectie.

(Voedings-) BH's

Slips 

 

© 2021 - 2024 Bump Style | sitemap | rss