Franjos Kitchen

"Soms komen de sterren op één lijn en ontmoet je de perfecte persoon precies op het juiste moment. Nee, je hebt niet per ongeluk op een datingsite geklikt. We hebben het over de ontmoeting van Fran en Jo, twee moeders met een missie om gezinnen te helpen gezonder en gelukkiger te leven.

In 2014 was Jo aan het wandelen met haar eerste baby, Matilda. Ze zag een andere moeder een kinderwagen duwen en besloot zichzelf voor te stellen. Het was Fran, die aan het wandelen was met haar eerste baby, Phoebe. Terwijl ze bij de verkeerslichten stonden te wachten, raakten Fran en Jo in gesprek en tegen de tijd dat de kleine groene man verscheen, was er een prachtige vriendschap begonnen.

Jo runde haar eigen natuurgeneeskundebedrijf en had ook een reeks gezonde koekjes ontwikkeld, Kooka's Natural Cookies genaamd (een eerbetoon aan de populaire Kooka's Country Cookies van haar vader). Fran was (en is nog steeds) praktiserend advocaat. Ondanks hun zeer verschillende carrières ontdekten ze al snel een gedeelde passie voor gebak. Fran ging naar Jo's huis in Kingsville met een bak zelfgemaakte koekjes en ze praatten over eten, moederschap en alles daartussenin.

Destijds maakte Fran zich zorgen dat haar baby Phoebe niet genoeg aankwam en had dr. Google gevraagd: "Hoe produceer ik meer melk?" Ze vond een recept voor lactatiekoekjes en na een paar porties te hebben gebakken, werkten ze aan een traktatie. Fran had meer melk en Phoebe kwam aan!

Het was toen dat Fran haar 'gloeilamp'-moment had. Ze dacht: waarom kan Jo haar natuurgeneeskundige kennis niet gebruiken om een ​​gezondere versie van mijn lactatiekoekjes te maken? Ze belde Jo en zei: "Ik heb een zakelijk idee."

Van een klein begin - het uitproberen van koekjesrecepten in Jo's thuiskeuken en het testen ervan bij lokale moeders - is Franjo's Kitchen nu een internationaal merk met een fabriek in Tullamarine. Wat begon met twee smaken borstvoedingskoekjes is uitgegroeid tot een heerlijk en functioneel assortiment dat elke levensfase ondersteunt - van zwangerschap en borstvoeding tot aan de peutertijd en daarna.

Fran is nu moeder van Phoebe, Margo en Hugo, terwijl Jo moeder is van Matilda en een tweeling, Charles en Florence. Hoewel hun kinderen altijd hun grootste prestatie zullen zijn, zijn Fran en Jo ongelooflijk trots op het bloeiende bedrijf dat ze hebben gecreëerd. Ze zijn het bewijs dat als vrouwen samenwerken om andere vrouwen te ondersteunen, er sensationele dingen kunnen gebeuren."

Sorteer op
 • Franjos Kitchen - Lactatie Biscuits Choco Chip
  Franjos Kitchen - Lactatie Biscuits Choco Chip

  Deze choco chip lactatie biscuits zullen je voorzien van essentiële vitamines, mineralen en goede vetten waardoor je de energie krijgt die je nodig hebt als mama. Ze zitten ook boordevol galactagogues (ingrediënten die al…

  € 18,95
 • Franjos Kitchen - Lacatatie Biscuits Fig & Almond
  Franjos Kitchen - Lacatatie Biscuits Fig & Almond

  Zin in wat vijgen? Het is een van Franjos favoriete ingrediënten en daarom krijgt het een hoofdrol in deze heerlijke biscuits.

  Jo is Franjos Kitchen’s natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige, zij heeft vezelrijke vijgen…

  € 18,95
 • Franjos Kitchen - Ginger & Apricot Zwangerschaps Biscuits
  Franjos Kitchen - Ginger & Apricot Zwangerschaps Biscuits

  Zin in iets zoets? Wanneer je zwangerschapscravings ervaart, heb je een voedzame snack nodig die je verrijkt met voedingsstoffen. Daarom ontwikkelden Franjos Kitchen hun biscuits voor je buik, een gezond alternatief voor dat…

  € 18,95
 • Franjos Kitchen - Muesli (Dadels, Walnoten & Ahornsiroop)
  Franjos Kitchen - Muesli (Dadels, Walnoten & Ahornsiroop)

  Deze verukkelijke muesli is precies wat je nodig hebt om de lange dagen door te komen. Een ontbijt boordevol voedingsstoffen om je op weg te helpen, dat minimale inspanning vereist maar maximale smaak biedt.

  Bovendien is deze…

  € 18,95
 • Franjos Kitchen - Bloedsinaasappel Hydratatie Poeder
  Franjos Kitchen - Bloedsinaasappel Hydratatie Poeder

  Zowel voor- tijdens als na de zwangerschap, is het van belang om gehydrateerd te blijven. Echter, komt misselijkheid vaak voor tijdens de zwangerschap en wij begrijpen dat het dan uitdagend is om water te drinken. Daarnaast kan je…

  € 39,95
 • Franjos Kitchen - Hydratatie Poeder On-The-Go
  Franjos Kitchen - Hydratatie Poeder On-The-Go

  Zowel voor- tijdens als na de zwangerschap, is het van belang om gehydrateerd te blijven. Echter, komt misselijkheid vaak voor tijdens de zwangerschap en wij begrijpen dat het dan uitdagend is om water te drinken. Daarnaast kan je…

  € 29,99
© 2021 - 2024 Bump Style | sitemap | rss