Levertijd & Verzendkosten

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bestellingen na 12:00 worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen voor Nederland:
€3.95 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,- 

Voor België zijn de verzendkosten als volgt:

€4.95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de levering, nadat u de bestelling heeft geplaatst, binnen 2-3 werkdagen plaatsvinden. Echter, kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar nadat u de bestelling heeft geplaatst zal deze z.s.m. verwerkt worden en als volgt aangegeven bij PostNL. Zodra de bestelling is aangemeld bij PostNL ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail. Hierin staat ook de track en trace vermeld zodat u de bestelling zelf kunt volgen. 

In welke gebieden leveren jullie?

Wij leveren overal in Nederland en België. Indien u buiten dit gebied woont maar graag een bestelling wilt plaatsen, neem dan contact op via info@bumpstyle.nl en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

© 2021 - 2024 Bump Style | sitemap | rss