Retourneren

Hoe kunnen artikelen worden geretourneerd?

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn gratis als u gebruikt maakt van onze bijgeleverde retoursticker met antwoordnummer. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bumpstyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Heeft u een product ontvangen bij aankoop van een bepaald bedrag en stuurt u de gehele bestelling retour?

In dat geval, hoort het bijgeleverde product ook retour omdat er geen aankoop is gedaan.

Behoud u een deel van de bestelling?

In dat geval, mag u het bijgeleverde product houden.

ZIjn er artikelen die niet retour kunnen?

Voor alle verzegelde producten geldt het volgende:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn gratis als u gebruikt maakt van onze bijgeleverde retoursticker met antwoordnummer. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bumpstyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Al onze slips zijn verzegeld, eenmaal geopend dan is uw bestelling deifinitief en kunt u de slip niet meer retourneren.

Indien u de slip alsnog retour stuurt dan worden er verzendkosten in rekening gebracht voor het opnieuw verzenden van de geopende slip.

Voedingswaren kunnen niet geretourneerd worden.

 

Hoe hoog zijn de verzendkosten voor het retourneren?

Retourneren is gratis wanneer u gebruikmaakt van onze voorafbetaalde, bijgeleverde retouretiket. Verpak het artikel opnieuw in de originele verpakking en voeg de bijgeleverde factuur toe. Verpak het samen in de originele verzenddoos. Vervolgens bevestig het etiket op de verzenddoos en stuur het naar ons terug via de dichtsbijzijnde PostNL puntLet op: plak het retouretiket over het  huidige etiket of verwijder het huidige etiket.NIET RETOUR ZENDEN VIA BPOST!

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag (incl. verzendkosten indien van toepassing) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2021 - 2024 Bump Style | sitemap | rss