Retourneren

Hoe kunnen artikelen worden geretourneerd?

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn gratis als u gebruikt maakt van onze bijgeleverde retoursticker met antwoordnummer. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bumpstyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

ZIjn er artikelen die niet retour kunnen?

Voor alle verzegelde producten geldt het volgende:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn gratis als u gebruikt maakt van onze bijgeleverde retoursticker met antwoordnummer. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bumpstyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe hoog zijn de verzendkosten voor het retourneren?

Retourneren is gratis wanneer u gebruikmaakt van onze voorafbetaalde retouretiket. Verpak het artikel opnieuw in de originele verpakking en vul het bijgeleverde modelformulier herroeping in. Verpak het samen in de originele verzenddoos. Vervolgens bevestig het etiket op de verzenddoos en stuur het naar ons terug via de dichtsbijzijnde PostNL puntLet op: plak het retouretiket over het  huidige etiket of verwijder het huidige etiket.

NIET RETOUR ZENDEN VIA BPOST!

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag (incl. verzendkosten indien van toepassing) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2021 - 2023 Bump Style | sitemap | rss